11 mars 2024

Cortecobolaget Fog & Fönster förvärvar Stockholms Fönsterrenovering AB

Förvärvet av Stockholms Fönsterrenovering AB stärker Fog & Fönster erbjudande inom renovering av fönster för byggföretagen, offentliga kunder, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Stockholms Fönsterrenovering AB, en väletablerad aktör inom fönsterrenovering med säte i Stockholm och grundat 2010 av Dennis Wassén och Thomas Henstad, kommer att fusioneras med Fog & Fönster. Detta strategiska steg kommer att förstärka Fog & Fönsters närvaro och kapacitet i Stor-Stockholm för att ännu bättre möta kundernas behov.

Dennis Wassén, grundare av Stockholms Fönsterrenovering AB, ser fram emot att bidra till att forma en ännu starkare aktör genom att förena krafterna med Fog & Fönster. Dennis kommenterar: "Jag ser fram emot att fortsätta utveckla och bilda en ännu starkare aktör genom att förstärka Fog & Fönster, och tillsammans med övriga Cortecobolag i gruppen kunna erbjuda en bredare palett av tjänster till existerande och framtida kunder."

Esbjörn Hallgren, VD på Fog & Fönster, understryker vikten av förvärvet och dess överensstämmelse med företagets långsiktiga strategi: "Vi fortsätter enligt vår förvärvsstrategi att söka de främsta företagen i branschen med starkt ledarskap, sund syn på etik och moral samt en stark vilja att utvecklas. Stockholms Fönsterrenovering AB blir ett riktigt bra tillskott för Fog & Fönster med precis den expertis, service, erfarenhet och passform som vi letar efter."

För mer information om detta spännande förvärv och Fog & Fönsters framtid, vänligen kontakta Esbjörn Hallgren, VD på Fog & Fönster, via e-post: esbjorn.hallgren@fogen.se.

Kontakta oss

Vilhelm Stern
HEAD OF M&A
Malin Andersson
BUSINESS CONTROLLER
NyheterKontakta oss